En oldie goldie i repris

DIY_kakfat_4 DIY_kakfat_3 DIY_kakfat_2 DIY_kakfat_1Jag vet – alla gör sina egna kakfat. För att det är precis hur enkelt som helst och hur sött som helst. Du har säkert några halvgamla serviser som bara samlar damm på vinden? Välj ut några olika storlekar och mät ut mitten på faten och kopparna, tejpa två bitar omlott för att fatet inte ska gå sönder. Sedan borrar du ett hål i mitten på varje del där du har valt ut att använda. Det tar lång tid att komma igenom så ladda med en massa tålamod. När du är klar så sätter du ihop allt med hjälp av stänger, skruva skruva och vips så är den klar. Tänk på att inte diska fatet utan bara torka av med torr trasa annars kan porslinet med tiden gå sönder.
Köp borr och stänger hos den välsorterade butiken Make and Create.

1 tanke på “En oldie goldie i repris”

Lämna en kommentar