Pizza n’ beer Party

Egentligen borde jag ju köra samma koncept vid varje event för att få in rutinen. Men det är så oerhört kul att prova olika varianter på (brända) pizzor, upplägg och aktiviteter anpassat efter personerna som kommer till Ingarö. I helgen körde jag konceptet Pizza n’ beer Party med ett kompisgäng mitt på dagen. Efter pingismatch, grillade pizzor, dessert, hönsmys och kokkaffe slussade jag ner gänget till några timmars njutning på bastuflotten.

Garaget har förvandlats till någon form av amerikanskinfluerad bakgårdsbar. More parties to come.

Ni är helt fantastiska. Alla älskade er. Ni är så sköna. Allt var så bra fixat. Det var magi på hög nivå!

// Izabella & Co

Jag känner sån otrolig tacksamhet för att få förfrågningar och uppdrag på privata och företagstillställningar i mindre format.

Nu är nog sommarsäsongen rätt fullbokad men varmt välkomna att fråga mig om ni vill dra ihop ett gäng och vara ute i naturen eller rentav överraska någon du älskar som fyller år kanske 💛 längre fram i kalendern.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *