En drömmig sommar i Åre kanske?

Det sägs att Sverige är fullbokat i sommar. Men inte uppe i norr. Vår lilla lägenhet med gångbro från hissen rakt ut på lederna i Åre är ledig.

Åre med omnejd ligger mig varmt om hjärtat alla säsonger. Sommaren kan vara absolut helt magisk i byn och på fjället. Det finns hur mycket som helst att hitta på. Låt mig föreslå några roliga saker att uppleva. Och boka gärna vår lilla lägenhet i Totthuset med utgång rakt i backarna och stigarna. Bokning sker via Airbnb här.

Inifrån vår lilla ski in-ski out-lägenhet på 29 m2

På den här gatan hamnade jag när jag var 17 år och besökte Åre för andra gången i mitt liv. Vi trodde vi hade hyrt ett rum men hamnade i ett litet rött hus. Gatan ligger väldigt nära Tott hotell där vi har vår lägenhet. I Åre med omnejd finns hur mycket som helst att göra och se och framförallt finns det många riktigt bra restauranger, caféer och lokala råvaror att njuta av.

Saker man kan roa sig med sommartid i Åre

Det mest fantastiska bageriet finns i Åre och heter Grädda. Färskt bröd, gelato, kardemummabullar att dö för och stor uteservering med utsikt över sjön.
Utsikt från en av lägenheterna högst upp i Totthuset mot byn. Vår lägenhet är mer riktad in mot berget : ) och Tottbacken.
Vandring i Mullfjället via Ullådalens parkering
Dagsvandring till Blanktjärn i Vålådalen
Att vandra upp till Åreskutan är jobbigt och kul.
Att gå utmed gamla vägen till Tegefors från Åre by är otroligt rogivande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *