Utesäsong i alla väder

För mig är det visserligen utesäsong året runt men nu är det ju extra härligt när solstrålarna letar sig fram. Ändå vill jag inspirera alla till att istället för att sitta inne och titta ut på ruggiga väder att ta er ut och upplev vädret istället utifrån. Då kommer det garanterat kännas häftigare. Alla väder är gratis och man mår så bra efter en stund ute i friska luften och varma muskler.

Renskinn och rödbetslatte. Jag brukar alltid med mig lite fika eller mat ut i naturen. Det gör att man inte behöver gå hem när man blir hungrig. Nuförtiden har jag alltid med mig renskinnet från Smartfritid ihoprullad utanpå ryggsäggen. Inte bara att den är varm att sitta på – den är som en trippel sittplätt i skumgummi.

Rödbetslatte
Värm havre- eller mandelmjölk i en kastrull. Rör ner lite vaniljpulver. När det är varmt, häll i 2 msk rödbetsjuice och värm upp. Skumma lite med en visp.

En stunds andning på renskinnet lyssnandes på fågelkvitter ger mig ett lugn åtminstone några timmar framåt. 


Favoritsnackset – melliset från ovan. Dadlar fyllda med en klick jordnötssmör och hallon. Dessa hallon smakar så ljuvligt och plockades intill vår tomt i somras. Men det var de allra sista vi hade i frysen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *