![](https://media1.linabythebay.se/2021/06/603009f3-8758-4a02-bbfe-618d94841e42-768x1024.jpg)
I vintras när snön hade landat som bäst fick jag bokningar till en av mina söndagsvandringar som jag har i perioder. Fem personer som inte kände varandra vandrade utmed havet i grinstrande sol och blev bjudna på termossoppa och Carrot cake pancakes av mig.
![](https://media1.linabythebay.se/2021/01/ad6bbc06-0849-4eae-b2b2-25c782ff93c9-768x1024.jpg)
Carrot Cake Pancake
Utgå från ett lämpligt recept på amerikanska pannkakor och byt gärna ägg mot banan.
Kom ihåg att ha i en massa kanel i smeten.
Ingredienser:
Riven morot
Färskost
Lönnsirap
Pekannötter
Gör så här
Förbered smeten några timmar innan så att den hinner svälla. Häll upp och ta med i plastflaska så blir det enkelt att hälla ut i pannan och stek små pannkakor över eld senare i kokosolja. Toppa med nötter, sirap och färskost för att få morotskakefeelingen.
Lämna ett svar