Kalasdekoration ”Skogsmystik”

Vad är oddsen att just jag fick ett uppdrag att skapa skogsmystik som dukning till ett kalas i en svit på Hotell Pigalle i Göteborg via mitt företagsben Kalasmakerskan? Tydligen stora när familjen med den kommande 1-åringen skulle fylla år och de ville samla en liten grupp människor och bjuda på lunch. De önskade temat troll, skog och lite mystiskt. Det var endast borden i sviten som skulle dekoreras.

Under fler veckor samlade jag på mitt kottar, mossa, lingonris, sågade av tunna björkstammar som kom att bli vaser och dekorationer i olika höjder.

Det är vi som tackar för att din syster och du gjorde ett kanon jobb och vi är mycket nöjda och det var riktigt roligt att se det i verkligheten och alla våra gäster blev överraskade och imponerade då de inte visste innan att ni hade gjort detta, det var ett sant malligt nöje att berätta att vi hittade dig :).

// Pappan Marcus

Smådjur köptes in via CC Hobby. Slutligen packade jag ihop allt och sände ner till Göteborg och Hotell Pigalle. Väl där tog min duktiga syster Klara vid och dekorerade ut allt lagom till när lunchen skulle serveras. Se resultatet nedan.

Belle suite
Själv var jag mest nöjd med stentrollen som jag limmade samman och dekorerade med läderöron och svan och målade stora ögon.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *