Sista minuten give-aways

Det här alltså min dag, 21 december i TCCS julkalendern som drivs av Gina på Willowdaygram. Jag är så tacksam att bli tillfrågad att inspirera igen och hoppas att ni kan ha nytta av mina tips nedan. Temat är: Hjäääälp, bortbjudna imorgon på julkalas och glömt köpa present? Jag har tips på snabba och hemgjorda give-aways som gör vem som helst glad.
Igår blev vi överraskade av min underbara pysselkollega Malin på Created by Malin och imorgon får vi inspireras hos även hon min gulliga pysselkollega Katarina på DiySweden. Och Gå in hos Gina för att se alla som har bidragit till julkalendern i år.
 I’m pleased to announce that I will be a contributor in the 5th Annual Christmas Countdown Calendar hosted and posted daily by Gina at @willowdaygram from December 1 to December 24. Follow host Gina @willowdaygram to never miss a DAILY post.  Want to join us? Use hashtag #tccsweden 2019 to follow along, are inspired by one of our projects or to share your Scandinavian Christmas inspiration. 

Ge bort en blombukett med personliga meddelanden
Köp en blombukett men pimpa den med små lappar med positiva ord om den tänkta mottagaren.
Ge bort tändstickor på burk
Gör en fin tändsticksask i annorlunda form och ge bort. Använd dig av en glasburk som du har hemma och fyll med massor av tändstickor. Klipp bort plånet och limma fast på burken och skriv en gullig etikett. Garanterat uppskattad present som kommer att stå framme hela julhelgen.

 
 
Sy en mobil laddad av känslor 
Den sydda girlangen med en massa skrivna adjektiv och komplimanger om mottagaren får alla att le. Dessutom något personen kan glädjas åt länge och hänga upp i fönstret eller taket.
Ett vackert julfat 

Alla har väl ett fat hemma som de är trötta på och alla har tillgång till natur. Plocka lite kottar, mossa, gran, en och lägg som ett landskap på fatet ihop med äpplen, kanelstänger, nejlikor, stjärnanis, choklad – ja vad som finns hemma. Jag adderade apelsinskivor som jag hade torkat i ugnen 1 h på 150 g. Luktar himmelskt när man passerar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *