Takbonad med extra allt

DIY takbonadDet är dag 18 i TCCs gemensamma julkalender  och den är min – YAY! Vi har sett så fantastiskt fina och personliga julpyssel det här året och ni vet hur det är – man har 100 olika idéer man vill göra ut. Jag har i alla fall, efter mycket om och men, bestämt mig för att göra en rund takbonad som man kan dekorera med växter och blommor och hänga över matbordet eller soffbordet. Jag har såklart försökt att använda så mycket som möjligt från skogen bakom huset. Naturlig inredning som jag brukar kalla det.

It´s my day in our lovely christmas calendar of TCCS – day 18, YAY! I´m sure you can all agree about having hundreds of christmas crafting ideas and it´s hard to pick just one. But at last I decided to make a simple ”roof-wreath” made of steel band and lot´s of  branches from the forest behind my house. See the pictures of what you need to actually make this easy wreath.

DU BEHÖVER:
Stålband med hål i (finns på bl a Biltema)
Minst 2 skruvar och muttrar
Grön blomstertråd (Finns i hobbybutikerna)

TÄNK PÅ: Du behöver några tunna handskar när du håller på att jobba med denna stickiga bonad.

Sen är det bara att välja några fina band eller ståltråd att göra som hänganordning. Det behöver vara fyra stycken knutpunkter för stabilitet i taket. Dekorera och bind de grenar kvistar och blommor du önskar ha i kransen. Se förvandlingen från naken till en takbonad med extra allt i filmen.

 

Och ni missade väl inte Sif Orellas inlägg igår – DAG 17 i kalendern. Och imorgon på DAG 19 får ni inte missa vad Mia på Kinoko kommer finna på. Gina på Willowday är drivkraften bakom detta fantastiska projekt. Besök henne dagligen för att inte missa en enda sak.

Gina at Willowday organizes and shares the 4th Annual 24 Days of Scandinavian Christmas Calendar dailyFollow along with a day-by-day post on her blog and on willowday Instagram (and/or Facebook)  which she later shares to a collective calendars. Join her daily to never miss a post!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *