DIY utomhuslyktor

Jag fick en idé om att jag ville ha vitskimrande lyktor utomhus på vår terrass så jag gav mig på ett försök att färga gamla syltburkar.

För att att det skulle bli ett skimrande vitt transparent lager av vitt inuti burkarna så blandade jag ut färgen med lite vatten, joxade runt med en pensel och skakade sedan burken. Jag skakade burken i omgångar under ett par timmar så att det hann torka lite mellan varven. Ibland ställde jag dem upp och ned. En fördel med detta pyssel är förstås att behålla locket på. Och locket är extra fiffigt att behålla på ljuslyktorna när de står utomhus med värmeljusen i ifall det regnar. Då behöver man inte byta ut värmeljusen så ofta.

DIY ljuslyktor för utomhusbruk


Ett svar till ”DIY utomhuslyktor”

  1. […] Kika in hos Lina för att se hur ni gör egna utomhuslyktor att lysa upp höstmörkret […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *