Ställ till med en färgglad fest!

SAMARBETE MED PYSSELBUTIKEN MAKE & CREATE

Det är kul att duka upp och pynta det lilla extra när det vankas kalas eller middag. När påsken knackade på dörren och gäster skulle komma passade jag på att duka upp och arrangera ett färgglatt partaj.

Med färgglada girlanger gjorda av pappersspill som jag tejpade fast på en hampatråd.

Vid varje sittplats dukade jag med en färgkod i form av tygservetter som jag bara klippte av ett tyg och små runda pappersringar på glasfoten i samma ton för att hålla reda på sitt egna glas under kvällen. Vid varje servett la jag även ut en tuschpenna att måla sitt ägg med.

Inspiration till att klä in ägget som en kanin i tyget fick jag från Helena Lyth.

Och konfetti av pappersspill ströddes ut på borden…

När gästerna anlände fick de med hjälp av en massa härliga målarfärger skapa ett konstverk. Det blev en uppskattad aktivitet och jag fick en fin delfintavla till mitt hem hehe.

Och som inte det var nog med den aktiviteten så fick gästerna även pyssla med papper för att skapa dekoration till middagsbordet. 

Och den här fina diamanten hittade jag hos en av mina Inspiratörskollegor Hungryheart och hennes  beskrivning. 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *