Höstpyssel

barnpyssel-6-linabythebayNär hösten blir som mest mörk och regnig så laddas min kreativitet upp och jag älskar att sitta och pyssla med allt tänkbart. I helgen fick Moa, 6 år, äntligen nyttja sin födelsedagspresent från mig: en PYSSELDAG. Vi höghastighetspysslade i tre timmar med saker som Moa tidigare hade fått välja ut vilka saker hon önskade göra från Pysselbolagets bok Pyssla med mig så jag hade förberett allt innan.

SUSHIGODIS

barnpyssel-5-linabythebay barnpyssel-4-linabythebay barnpyssel-3-linabythebay

KRYMPISAR
De produkter jag inte hade hemma handlade jag hos Helena i hennes fantastiska butik Make & Create  som har alla hobbyprodukter man kan tänka sig.

barnpyssel-linabythebay barnpyssel-2-linabythebay
Krympisarna gjorde vi nyckelringar av. Extra läckert var det med de svarta krympisbladen. Moa gjorde en häxa.

NYCKELRINGAR AV MÅLADE KORKAR

barnpyssel-1-linabythebay

JULGRANSDEKORATIONER

barnpyssel-8-linabythebay

MUMIER av toarullar, toapapper och klistrade ögonbarnpyssel-7-linabythebay barnpyssel-9-linabythebay
Moa hade även tagit med sig små plastfigurer som vi guldsprayade och limmade fast på askar och dess lock. Dessa blev hur söta som helst och kan användas som förvaring men jag missade att fota dem.

KONER med pärlor i (blir som en maracas)

barnpyssel-10-linabythebay

FÖRVARING
Jag har lackat vinlådor och försöker komma på hur jag ska göra någon cool hylla av dem att ha alla hundgrejer i vid dörren. Jag återkommer när jag har fler men ett bra tips är i alla fall att LACKA lådorna.

vinlador-2-linabythebay vinlador-linabythebay

KOKA SALVA
Jag fick en stor order på tassalvor att etiketteras om för det hundrelaterade företaget Hugo & Celine. Så många eftermiddagar har jag njutit av doften av bivax och tassalva. De hittade dem via min shop Hund med stil

tassalva


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *