Sommarens äventyr

TÄRNSKÄR

tarnskar-3-linabythebay

Long board-surfing i Biarritz, vandring i Grövelfjällen och en av många skärgårdsturer blev mina guldklimpar den här sommaren, 2016.  Jag har valt ut några bilder som jag tycker extra mycket om.

tarnskar-2-linabythebay tarnskar-1-linabythebay

SURFING I BIARRITZ

biarritz-5-linabythebay
Foton tagna av Surfakademin som även arrade själva resan och kursen.

biarritz-4-linabythebay biarritz-3-linabythebaybiarritz-6-linabythebay

I tonåren köpte jag kläder i skate-affärer, läste äventyrstidningar på bibblan och drömde om att bli en surftjej. Förutom lite surf i Portugal & Costa rica; tänk att man skulle behöva blir 37 år innan man åkte på surfskola och fick ordentlig mersmak!? Jag har följt Surfakadademin sen de startade för 10 år sen och är imponerad av deras kravlösa & glädjefyllda inlärningssätt av att surfa på longboard.

När jag hörde att den äldsta eleven i somras var 75 år förstod jag att jag har all tid i världen. En sport för alla att njuta av.

biarritz-2-linabythebay biarritz-1-linabythebay

VANDRING I GRÖVELSJÖN

grovelsjon-6-linabythebay grovelsjon-1-linabythebaygrovelsjon-2-linabythebaygrovelsjon-4-linabythebay grovelsjon-3-linabythebay

3 svar på ”Sommarens äventyr”

Lämna en kommentar