Duka upp Nationaldagsfikat utomhus

Nationaldagsmys 4Det här med att fira Sveriges nationaldag känns nog ganska avlägset för de flesta av oss – fram tills för ett par år sedan. Vad hände då? Jo, vi började vara lediga från våra arbeten på nationaldagen och vips så var det värt att fira. Min danska kompis tycker att vi svenskar är jättebra på att fira och behålla traditioner och jag börjar nog hålla med faktiskt…

Nationaldagsmys 1
Nästan längst upp på vår mysiga men otillgängliga skogstomt byggde vi en liten platå av spillvirke från en gammal terrass för att kunna nå de allra sista strålarna innan solen går ner.

Passa på att göra något mysigt på den 6 juni. Hoppas att jag kan inspirera er med att flytta-ut-hemmet-i-naturen-fikat. Samla ihop alla färggranna filtar och kuddar ni har och fyll en vas med jordgubbar på spett och njut.

Nationaldagsmys 6Nationaldagsmys 5Nationaldagsmys 3 Nationaldagsmys 2


Ett svar till ”Duka upp Nationaldagsfikat utomhus”

  1. […] Hoppas att jag kan inspirera er med att flytta-ut-hemmet-i-naturen-fikat. Samla ihop alla färggranna filtar och kuddar ni har och fyll en vas med jordgubbar på spett och njut. Se fler bilder av dukningen hos Lina by the bay. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *