Gör en väggbonad!

Vaggbonad 2 LinabythebayJag hade nästan glömt bort hur fint det är med väggbonader när vi fick i uppgift på kursen jag går på Eskilstuna Folkhögskola att fortsätta på en halvfärdig eller färdig väggbonad. Jag har broderat en sol i mitten, fäst en massa läckert garn undertill, sytt fast det hela på en bordstablett och stoppat in en gren igenom kanalen längst upp. Det passade fint i mitt pysselrum.

Vaggbonad 1 Linabythebay Vaggbonad 3 Linabythebay Vaggbonad 4 Linabythebay Vaggbonad 5 Linabythebay

2 svar på ”Gör en väggbonad!”

 1. Hej!

  Jag snubblade in på din blogg när jag googlade runt efter lite hönserikunskap, och så upptäckte jag en sak… Detta är utan tvivel den bästa, pyssligaste bloggen jag någonsin läst! Det blir ett bokmärke direkt, och så måste jag ju ge dig ett stort TACK för all inspiration!

  Hoppas du får en riktigt bra dag, pyssla lugnt! 🙂

  Svara
  • Vilken underbar feedback. Tack – du har gjort min dag! Och du, lycka till med hönorna!
   Fråga gärna om jag kan hjälpa till med någon information.

   Svara

Lämna en kommentar