Min efterlängtade drömfångare

Dreamcatcher Linabythebay
Nu kan ni tro att man kommer sova gott i vår gäststuga med en drömfångare som sorterar bort dåliga drömmar. Gäststugan är dessutom inredd som en indianstuga.

Länge har jag velat ha en personlig drömfångare men inte kommit mig för att köpa en. När min vän Helena på Mormors glamour gjorde en enkel beskrivning så vågade jag mig äntligen på att göra en egen. Den blev inte lika fin som hennes se här men det var så kul att knyta så jag gjorde dubbla lager med hampatråd. Se Helenas beskrivning av hur man gör här.


2 svar till ”Min efterlängtade drömfångare”

 1. Profilbild för Vajb

  Den blev jättefin!

  1. Profilbild för Lina by the bay
   Lina by the bay

   Tack snälla du! Själva repknytningen blev lite knölig bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *