Redesign av en retrobyrå

Hurts redesign 2 Linabythebay
Återigen har vi fått möbler från våra underbara grannar. Visst var den vacker som den var, den gamla byrån, men jag ville ha ett modernt uttryck på den för att den skulle passa in i vårt nya hus. Jag köpte därför äggoljetemperafärg på Norrgavel, slipade bort all gammal lackering och målade byrån i tre omgångar. Jag gillar det matta resultatet som det ju blir av äggoljetemperan. Ovanför byrån ska jag fylla på med fler svartvita tavlor och en gråsvart matta nedanför.

Hurts redesign 1 Linabythebay

Hurts redesign 4 Linabythebay
Till höger har jag vikt in sidorna i en bok så att det blev ett vackert element på byrån. Längst ned till höger är ännu en guldsprayad syltburk som fick verka som en vas. Hurts redesign 3 Linabythebay

2 svar till ”Redesign av en retrobyrå”

 1. Profilbild för Lovisa

  GUD så snyggt det blev!!

  1. Profilbild för Lina by the bay
   Lina by the bay

   Tack snälla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *