Redesign av en retrobyrå

Hurts redesign 2 Linabythebay
Återigen har vi fått möbler från våra underbara grannar. Visst var den vacker som den var, den gamla byrån, men jag ville ha ett modernt uttryck på den för att den skulle passa in i vårt nya hus. Jag köpte därför äggoljetemperafärg på Norrgavel, slipade bort all gammal lackering och målade byrån i tre omgångar. Jag gillar det matta resultatet som det ju blir av äggoljetemperan. Ovanför byrån ska jag fylla på med fler svartvita tavlor och en gråsvart matta nedanför.

Hurts redesign 1 Linabythebay

Hurts redesign 4 Linabythebay
Till höger har jag vikt in sidorna i en bok så att det blev ett vackert element på byrån. Längst ned till höger är ännu en guldsprayad syltburk som fick verka som en vas. Hurts redesign 3 Linabythebay

2 svar på ”Redesign av en retrobyrå”

Lämna en kommentar