25 kreativa dagar

Thecreative collective Sweden linabythebayJag har förmånen och lyckan att vara med i ett nytt nätverk kallat The Creative Collective Sweden beståendes av kreativa bloggare. Vi kommer tillsammans att bjuda er läsare på ett pyssel, bak eller juligt tips var dag i december. Ni kan nästan se det som en julkalender med små överraskningar varje dag. Vi turas om med dagarna och lägger upp inlägg på våra bloggar och lämnar sedan över stafettpinnen till näste man. Jag kommer ha min första kalenderdag 10 december. Först ut idag är min vän och samarbetspartner i Kalasmakerskan Karin Schaefer på Pysselbolaget. Häng med!

De fantastiska kvinnorna och deras bloggar kan ni kika på redan nu:
Gina Vide, Willowday
Helena Lyth, Hemma med Helena
Helena Nord, Mormors glamour
Helena Söderberg, Craft & Creativity
Karin och Freja Schaefer, Pysselbolaget
Malin Lundgren, Pastill
Mina Neumüller Malhotra, Mini Piccolini
Maria Strömberg, Made by Mary
Linda Gimle, Djura Bok & Pappersverkstad

The-creative-collective-sweden-webb-mindre1


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *