Upcycle verkstad

Upcycle verkstanI helgen arrangerade jag min lilla Upcycle verkstad som en del av Framtidsveckans program i Gustavsberg.

Grundtanken var att folk fick lämna in sina prylar och möbler som de hade tröttnat på och berätta varför. Sedan var det upp till oss att pimpa och piffa upp föremålen för att sedan lämnas tillbaka eller säljas.

Det var oerhört roligt att improvisera fram nya lösningar för gamla saker mitt i kyrkbackens park. Vi var ett gäng på plats som gjorde om en bokhylla, syltburkar och hönsnät till ljuslyktor och gamla krukor och korgar fick nytt liv.


2 svar till ”Upcycle verkstad”

  1. Profilbild för Elisabet :)
  2. Profilbild för KarolinaStalis
    KarolinaStalis

    Jamen, visst är det. Det vore så kul att ha en sådan liten verksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *