Gardinstång av gren

gardinstang linabythebay_1gardinstang linabythebay_2 gardinstang linabythebay_3 gardinstang linabythebay_4 gardinstang linabythebay_5 gardinstang linabythebay_6Länge länge har jag tänkt att jag ska hänga upp gardiner på en gren och nu äntligen passade det in i vårt sovrum. Vårt sovrum har jag inrett mer åt det romantiska håller (också det enda i huset) med mycket vitt, blått och skirt. Mer bilder kommer att komma upp på bloggen.

Jag har helt enkelt plockat två ungefär lika tjocka grenar från skogen och hängt upp dem på fästen som jag köpte på Ikea. Fästena satte jag upp och ned och vilade grenarna ovanpå fästena och fick därmed ett stopp så att de inte faller av. Sedan hade jag turen att hitta skirt tyg för 10 kr/meter på just Ikea igen och sydde enkla längder av dem med en kanal att sticka in grenen i. Gör kanalen väl tilltagen så går allt mycket lättare : )!

Kika även på Pastills vackra gardinstång här.


5 svar till ”Gardinstång av gren”

 1. Profilbild för Jennie

  Vad fint!!! 😀

  1. Profilbild för KarolinaStalis
   KarolinaStalis

   Tack snälla Jennie! Det är easy piecy att göra.

 2. Profilbild för EmmaErica

  Åh så fint!!

  1. Profilbild för KarolinaStalis
   KarolinaStalis

   Tack snälla!

 3. […] Dessutom passar den bra till gardinstängerna – se inlägg om det här. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *