Vårt hemmagjorda matbord av ekbrädor

ekbord linabythebay ekbordEfter att ha trånat efter min sambos släkts ekbrädssamling så tog vi oss äntligen tid att göra vårt långa och breda matbord nu i sommar. Ett bord där många kan samlas och njuta av långa middagar. Ett bord där jag och mina vänner kan pyssla med alla saker framme på samma gång. Ett bord där jag kan testa all världens olika dukningsvarianter. Jag gissar att jag kommer lägga upp en del kort på bordet framöver…


Ett svar till ”Vårt hemmagjorda matbord av ekbrädor”

  1. […] att måla den i samma ton som våra stolar och placera den inomhus till vårt nya matsalsbord – se inlägg om matsalsbordet här. Den är tillverkad i vanliga furubrädor och har skruvats ihop – billig och enkelt. Vi gjorde den […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *