Priser

Om du som privatperson önskar anlita mig för styling och inredning så har jag tagit fram ett antal prispaket där priserna ni ser är inklusive moms. Om ni som företag är intresserade så är ni välkomna att kontakta mig så tar jag fram en offert på den tilltänkta lokalen.

KOSTNADSFRITT
Ett första möte hemma hos dig/er där vi tillsammans går igenom behov och önskemål om bostaden eller rummet vid köp av styling uppdrag. Kan alltså ej kombineras med Konsultation eller Design online.

KONSULTATION 2.500 kr
I priset ingår att jag kommer till ert hem, fotograferar och återkommer med en åtgärdslista, inspirationsbilder och skisser till er med saker att utföra själva i hemmet.
Kostnad: 2.500 kr per rum. Kostnaden betalas innan jag sätter igång arbetet.

DESIGN ONLINE 2.000 kr
För er som inte bor i Stockholm men ändå önskar ha ett tredje öga som kollar på ert hem och fungerar som ett bollplank så kan jag erbjuda Design online där ni skickar in fotografier från rummet eller bostaden ni önskar få hjälp med. Ni fyller i en behovsanalys och jag återkommer med en moodboard och produktförslag.
Kostnad: 2.000 kr per rum. Kostnaden betalas innan jag sätter igång arbetet.

PRIS PER RUM 5.000 kr
Vad ingår: Research, frågeunderlag, moodboard, förslag på färgsättning och ljussättning, möblering, förslag på möbler. 2 korrekturomgångar och sedan levererar jag en inköpslista till er.
Kostnad: 5.o00 kr per rum. Kostnaden betalas innan jag sätter igång arbetet.

BOSTAD 2 olika rum 7.000 kr
Vad ingår: Research, frågeunderlag, moodboard, förslag på färgsättning och ljussättning, möblering, förslag på möbler. 2 korrekturomgångar och sedan levererar jag en inköpslista till er.
Kostnad: 7.000 kr. Kostnaden betalas innan jag sätter igång arbetet.

ÖVRIGT
Om ni önskar anlita mig för vidare förslag, projektledning, kontakt med fackmän, inköp av varor osv så begär offert eller anlita mig löpande till en kostnad av 500 kr/timme inkl moms.