Sommarvent för personalen på Studio Echelon

Mimosabar & sabrering som välkomstdryck

Vi höll till vid kåtan på Björnö på Ingarö
Efter mimosan var gänget på 20 personer redo att paddla ut i viken där det blåste ganska kraftigt. För de flesta var det första gången. Endast en person ramlade i och det var endast för att han krockade med en kollega.
När vi kom in till land efter en timme bjöd jag på varm rabarberjordgubbsmust toppat med kanelkokosoljan och en hemmagjord proteinbar. Sen var de redo för nästa utmaning; Mästarnas mästare.
Sedan bjöd jag på hemmagjorda fräscha poké bowls och stekt ananas med kokosgrädde och kokkaffet såklart.

Kul när personalen hjälpte till med desserten.

Jag fick låna de sötaste muggarna från loppisen Kuriåsa som har öppet i sommar på Ingarö.

Sidor: 1 2


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *