Genom HUND MED STIL säljer jag specialdesignade koppel, selen, halsband, kappor och skyltar.

FÖR ATT BESTÄLLA
Maila mig för att beställa och då kommer du även få instruktioner om måttagningar osv.
Mail: lina@linabythebay.se
Följ gärna med på inspirationskontot @hundmedstil

Ullkappa, 1000 kr
En värmande kappa i ullimitation för den morgonfrusna hunden som ändå vill se elegant ut. Eget mönster och vintage-knappar.


Hundskyltar 450 kr
Jag specialdesignar skyltar för just ert hem och bild på er hund. Vill ni inte ha foto så funkar det med en text bara. Färg och storlek går att anpassas. Trycks på vinyl på pannå som tål utomhusbruk.

Specialsydda selen, 1800 kr
De olika selen med koppel är gjord i mörkbrunt, rödbrunt och naturfärgat läder och är eco vegetabilist-garvade av Hellners Läderverkstad. Designen är gjord utifrån kundens önskemål och mina ritningar. Bredder på remmarna är 3 cm och tjocklek på lädret är ca 2,5 mm. Ringen är integrerad med sömmar på bröstet likt ett VGW-sele. Men till skillnad från ett VGW-sele så är ryggremmen lite längre vilket gör att ingen av remmarna trycker mot hundens skuldror. Lädret blir snabbt mjukt och formar sig perfekt efter hundens former.

Man vill ha sele till sin hund av olika anledningar. Kanske ska det användas för att hunden ska spåra eller att den drar för mycket i halskopplet eller för att den ska kunna dra kunna dra pulkor. Så tveka inte att höra av er med era önskemål om modell, bredder, färg på metallen, antal ringar och dess placering så återkommer jag med skisser och prisuppgifter. Läder finns i färger: svart, mörkbrun, naturfärg och rödbrun.

Regntäcke, 700 kr
Detta är ett specialsytt regnavvisande täcke med läderbälte. Yttertyget är i grönt bävernylon för att ge en naturlig look i skogen. Insidan är varmt fleecetyg i en ljusare grön ton.

Halsband och koppel, 1000 kr
Både kopplet och halsbandet är gjort i naturläder och är eco vegetabilist-garvade av Hellners Läderverkstad. Designen är gjord utifrån mina önskemål och ritningar.Bredd på både halsband och koppel är hela 4 cm. Alla metalldetaljer är i mässingsfärg.  Kopplet är 25 mm brett i längden 2 m.

TJOHO: Alla bredder och färger är möjliga att beställa. Det går även att beställa helt specialdesignade koppel och halsband. Maila gärna dina tankar så ringer jag upp och bollar med er.

Setet säljs som helhet och det går att beställa i andra storlekar, bredder och med metallfärgade spännen, hakar och D-ringar osv. Kopplet och halsbandet kan även beställas i läderfärgerna svart, mörkbrun och rödbrun. Meddela detta vid beställning.

Hundkex, 60 kr
Mina hembakade hundkex med leversmak är uppskattade som belöningsgodis hos både den lilla och stora hunden.
I varje påse finns ca 20 st kex.
Innehåll: Ungnötslever, A -fil, Grahamsmjöl, Rågmjöl, Ägg, Honung, Rapsolja

Pappas tassalva 65 kr
En underbar och mjukgörande salva för för torra partier på hunden som t ex tassar eller småsår. Det påskyndar läkningen, är helt naturligt och inte farligt om de får för sig att slicka i sig. Salvan är kokad av min far och mig. 30 ml.
Innehåll: Rapsolja från Säby gård på Ingarö och bivax från Nacka.